دسته‌بندی نشده

اجرای سرامیک در نمای ساختمان

اجرای سرامیک در نمای ساختمان

از قدیم تر تا به امروز از سرامیک ها در کف بدنه و نمای ساختمان ها نیز استفاده می کردند . سرامیک ها را می توان جزو سنگ های ساختمانی به شمار آورد که از کیفیت خوبی برخوردار می باشد البته سرامیک را نمی توان جزو دسته سنگ ها به حساب آورد بلکه سرامیک محصولی است که از خاک رس و مواد معدنی به شیوه سفالگری به دست می آید . توجه داشته باشید که اجرای سرامیک در نمای ساختمان جلوه بسیار زیبا و شیکی نیز دارد  ُ، سرامیک ها به شیوه های مختلفی بر نمای ساختمان نصب می شوند  که در ادامه ما به صورت کامل در مورد ان صحبت کرده ایم .

به علاوه آن معمولا نصب و اجرای سرامیک در کف بدنه و نما نسبت به سنگ های ساختمانی نیز راحت تر می باشد .سرامیک ها در انواع رنگ ها و طرح های مختلف نیز در بازار وجود دارد و از این نظر دست افرادی که می خواهند برای نمای ساختمان خود سرامیک استفاده کنند باز تر است و می توانند رنگ و طرح مورد علاقه خود را راحت تر پیدا کنند . مقالات سنگ اسلب پشت تلویزیون و نصب سنگ اسلب را مطالعه کنید .

اجرای سرامیک در نمای ساختمان

شرکت ساختمانی افغان گستر قرن

شرکت ساختمانی افغان گستر قرن ، با سال ها تجربه در زمینه سنگ های اسلب می باشد .

خدمات شرکت افغان گستر عبارتند از :

فروش انواع سنگ اسلب خارجی و ایرانی
اجرا و نصب سنگ اسلب کف ، بدنه و نما
اجرا و نصب سرامیک کف ، بدنه و نما
صادرات انواع سنگ اسلب
طراحی ، ساخت و فروش ماشین آلات ساختمانی
مشاوره در زمینه خرید انواع سنگ اسلب

آدرس : تهران – کامرانیه شمالی – خیابان تاجیکی – پلاک 11

شماره تماس : 02122283117

آدرس ایمیل : rs.nazari2@gmail.com

قیمت اجرای سرامیک در بنای ساختمان

قیمت اجرای سرامیک ها در کف بدنه و نمای ساختمان ها به عوامل مختلفی بستگی دارد به عنوان مثال از جمله از این عوامل می توان به نحوه اجرای سرامیک نیز اشاره کرد که یکی از مهم ترین عوامل می باشد . در حالت کلی بخواهیم بیان کنیم می توانیم این گونه بگوییم که قیمت سرامیک متری حدود 500 هزار تومان تا متری 800 هزار تومان می باشد که البته این قیمت ها نیز ممکن است در دوره های مختلف دست خوش تغییراتی شود . قیمت اجرای سرامیک ها با توجه به ابزار و تجهیزاتی که وجود دارد می تواند چندین برابر خود قیمت سرامیک ها باشد .

روش های اجرای سرامیک در نما

1. شیوه ملات دار که آن را با نام روش سنتی نصب سرامیک می شناسند .
2. شیوه خشک اجرای سرامیک ها
در ادامه این دو شیوه را بررسی میکنیم .

روش های اجرای سرامیک در نما

1. شیوه سنتی یا ملات دار اجرای سرامیک  در نمای ساختمان

در این شیوه نیز لازم است تا سرامیک قابلیت جذب آب نیز داشته باشد . در حقیقت برای ساختمان هایی با ارتفاع زیاد نیز به حالت سرامیک را با ملات به نما اسکوپ می گردانند . این روش ممکن است کمی وقت گیر باشد و در هنگام انجام آن لازمه تا دقت بالایی وجود داشته باشد و دقت کرد تا ملات به خوبی به سرامیک اتصال پیدا کند و محکم باشد . اگر این اتفاق رخ ندهد و ملات به خوبی به سرامیک محکم نشده باشد تنها با شوک حرارتی و یا ضربه ای به ساختمان سرامیک از نما جدا می شود .

2. اجرای سرامیک در نمای ساختمان به روش شیوه خشک

در این روش برای اجرای سرامیک به نما لازم است تا نمای مورد نظر نیز آهن کشی شود و سرامیک ها توسط نگهدارنده های مخصوصی به زیر سازی مد نظر متصل شوند . معمولا در پشت این نوع سرامیک ها نیز لایه توری شکل فلزی و یا پلاستیکی قرار می دهند تا از شکسته شدن احتمالی سرامیک ها نیز جلوگیری شود و بین سرامیک ها معمولا فاصله خیلی خیلی کمی قرار می دهند تا در صورت انقباض و انبساط مانع از شکسته شدن آن ها شود .

مزایای و معایب اجرای سرامیک در نما

معمولا برای مناطق سردسیر برای نمای خارجی توصیه می شود تا از سرامیک ها استفاده شود چرا که سرامیک ها کمک می کنند تا آب کمتری جذب ساختمان شود و سرامیک به نوعی ضد رطوبت می باشد.

یکی از عیوبی که سرامیک ها دارد عایق نبودن آن به گرما و سرما می باشد . از نماهای سرامیکی در مکان هایی که بازتاب شدید نور در آن زیاد باشد استفاده نمی شود .

سرامیک نسبت به سنگ ساختمانی از قیمت پایین تری برخوردار می باشد و به علاوه آن سبک تر هم می باشد و خیلی جاها از سرامیک ها به جای سنگ ساختمان استفاده می کنند .

یکی دیگر از معایب سرامیک این می باشد که هنوز هم به غیر از برخی از موارد مشکل پیوستگی سرامیک و نما حل نشده است و با وجود روش های نصب گوناگون سعی در حل این مشکل وجود دارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *